Кохана жiнка, люба доня...

Владимир Прохода
         О.В.Філіппенко    


Кохана жінка, люба доня,
Прекрасна матінка дітей,
Неначе сонце у долонях,
Подяка щира від людей.

Коли співає - тишить вітер,
Вірші складає - замовчить,
Щоб кольоровий бісер літер
Зміг наші думи полонить.

Рядки гукати за собою
У вирій ніжних почуттів,
Земля вінчалася з красою,
А та не мала берегів...

Не має меж її уява,
Та притаманна біль душі,
Що занепала так держава,
За нею й Неньку  -  молитви...

Дай Бог і їй  щасливу долю,
Родині згоди та тепла
І щоб були усі здорові,
Красу душі щоб зберегла!


 П.В.М.    11.01.2022г.