НАТО подкралось

Александр Полибином
Вокруг тревожный
Слышен звук.
Гудит, жужжит -
Тук тук, тук тук.
Хочу заснуть,
Мешает звук.
Гудит, жужжит -
Тук тук, тук тук.
К границам
Родины моей
Подкрался
НАТОвский злодей.
Им для подлёта
Пять минут.
Мне страшно,
Неуютно тут.