Горад мой

Алексей Сыманович
Горад свой на весь абшар Зямлі
Я ніколі, брат, не прамяняю.
Я люблю прайсціся па раллі
Ў адзіноце, калі быт не замінае.

Мая Ліда – тое, чым жыву.
Жыхароў яе я паважаю.
І я ведаю, што даражу,
Сваёй Лідай вельмі даражу...
Не за грошы –
за ўзаемнае каханне!

А.Сымановіч, 2017