День Соборности

Виталий Косенко
День Соборності

Ми з вами всі, одним єдині:
Вона велика, одностайна - як сім’я…
Нема чужих на нашій Україні,
Бо кров’ю від батьків, цвіла наша земля!

Ще з козаків, кордони боронили,
Та з «бусурманом» билися не раз…
Не одного, ми з ворогів навчили,
Історія про те сурмить, весь час!

Із Заходу на Схід - одні простори,
Земля - такої, треба ще знайти…
«Соборність» - зруйнувала всі забори,
Лиш працювати, всім на радість та рости!

Сьогодні прапори розквітли на «Софії»,
Як в той, уже далекий для нас час…
Щоб, знов збувалися задумки, наші мрії,
Мужніла й кріпла Україна, кожен раз!

За руки візьмемось із заходу до сходу,
Хай бачить Світ - Вкраїну не здолати…
Немає, в світі цілому, такого роду,
Щоб так життя любив, та міг натхненно працювати!

22 січня 2022 року
Виталий Косенко