Строки от поэта Анатолия Лисицкого

Ирина Деева
Жанчына з Коргалжына.
    Ірына Дзеева-жанчына дзейная.
Ў запаведнай,сакральнай зямлі Коргалжына,
Дзе азёраў блакіт,розны гоман птушыны,
Дзе фламінга-красуня над плёсам лунае,
Там жанчына дзівосная песні стварае.

Яе талент ад Бога-сусвет разнастайны,
Бездань шчырых пачуццяў душы апантаннай,
Яе творы-шэдэўры глыбінёй уражаюць,
Кожны сэрца куточак хвалююць,кранаюць.

Хоць спаткаў у жыцці яе лёс драматычны...
Яе муза знайшла ў краю паэтычнам,
Неўтаймоўны,імклівы аматар заўсёды,
Яна ўпарта адужвае беды,нягоды.

Захапляюсь імпэтам жанчыны я гэтай,
Дасягаць няўхільна адзначанай мэты...
Зноў у руках я трымаю "Сузор'е Стральца",
Ўсёй душой услаўляю пявунню-тварца!
                2021г.