Продовження роду

Оксана Саракаева
Продовження роду.. Бог в пари парує
На радість та втіху нам діток дарує.
Народження чудо, малята і мами:
Любов назавжди, над усе, до нестями.

Усіх нас колись матері породили,
в світ привели і кохали щосили.
Добру нам долю та щастя бажали,
вчили як вміли, що мали давали.

Роки минають, пливут за роками..
Правнуки теж колись стануть батьками.
В борг за турботу ви діток зростіте,
в мирі, здоров'ї, та з Богом живіте.