Прихiд Твiй, Господь, не за горами!

Горбатюк Надежда
Прихід Твій, Господь, не за горами!..
Я вдивляюсь в неба височінь,
Звідки наш Ісус  прийде за нами
Й забере народ Свій від землі.

Забере всіх тих, котрі чекають,
В кого досить масла в каганці,
Тих, хто в серці ідолів не мають,
Хто Христа чекає вдень й вночі.

В кого правий дух і чисте серце,
В кого чисті помисли й вуста.
Хто чекає - той Його діждеться
Й буде зустріч з Господом свята.

Наречена, Церква, час останній!
Приготуй до зустрічі себе,
Прихід бо Христа не за горами!
Мараната! наш Господь гряде!