Не сховалася

Таисия Цыбульская
Сховалася в Інстаграмі за фото стильними,
за прикидами модними, поглядами холодними,
вчилася не падати, бути пильною,
з гачка зриватися, не гнутися стеблиною.
Мірилом міряла дні потрощені,
впивалися в шкіру нігті нарощені.
Так просто, здавалося, бути сильною,
не падати в руки його м'якою глиною,
не гуляти садами едемськими,
не смакувати плодами райськими,
не пити нектару п'янкого, запашного,
не торкатися серця живого.
За чужими думками у Фейсбуці сховатися,
не вірити, не відкриватися.
Ліпила себе завзято, затято,
та не змогла серця свого відтяти,
і немов героїня опери мильної
не змогла таки бути пильною,
не сховалася і не зчулася,
як душа душі відгукнулася!

31.01.2022