Вiдблиск

Ангелина Соломко
Небокрай - перезрілою сливою,
І по ньому цятковано золотом.
Я була хоча б мить щасливою,
І тому мені в серці не холодно...

Пам'ятають далі розкрилені
Поцілунків гарячих спалахи,
Й пестять зорі ті розпромінені
Наших душ світанкових райдуги.

Із глибин струменіє піснею
Те кохання,мов роси ранішні,
В грудях ще вогонь той не вистиг,
Та вже осінь свій шлях означила...

Та вже осінь владною зливою
Все згортає пам'яті золото.
Хай була я хоч мить щасливою,
Все ж !мені на серці не холодно!

   2021