Колискова

Юссия Ма
Колихала мила
Колискова сива
Мати та спросила
В чому тая сила
Мати та спросила
В чому тая сила
Сина колихала
Пісеньку співала

Люлі-люлі мій синочку
Навіть в саму темну нічку
Засинай. Уві сні літай.
Люлі-люлі мій маленький
Ранок буде веселенький
Засинай. Уві сні літай.

Щаслива я доля
Не пізнаєш горя
Будеш лікувати
Пісеньки співати
Будеш лікувати
Пісеньки співати
Не пізнаєш горя
Щаслива я доля