Рейчел

Наталка Змиивна
Заспівай мені, моя любове,
Свою пісню чистої води,
Що у ній немає ані слова,
Щоб я повернулася сюди!

Розповінь мені, моє кохання,
Свою казку тиху лісову
Про зорю, що якось на світанні
Впала з неба в запашну траву!

Обійми мене, моя пристрасте,
Вільний дух холодної води,
Так, щоб твої кучері пухнасті
Мене захистили від біди!

Поцілуй, притиснувши до грудей!
Прощавай! До зустрічі! Бувай!
Як я на тебе чекати буду,
Так на мене, прошу, й ти чекай!

11.08.03