Гудзик 1 нитка

Виктория Манойленко
Якось  ґудзик каже нитці:
- Так набридло це пальто!
Навіть уві сні вже сниться.
Звідси втік разів би сто,
Та не можу відірватись.
Ти вчепилась, ну як кліщ!
Довго будеш так триматись?
Я з тобою, наче  прищ.
Ти мене вже не цікавиш!
Швидше дай мені свободу!
Ти притягуєш і давиш,
І нав'язуєш цю моду.
Все. Стосунки розриваю!
Прямо зараз йду кудись!
І про тебе не згадаю.
Нитка каже: "Ну й котись!"
13.09.2021

/Фото из Интернета/