Заходьте

Таисия Цыбульская
Жартівлива присвята моїй поетичні групі :)

До серпентарію запрошуємо щиро,
заходьте, милі, вам тут завжди раді,
бо не отрута в нас, а справжнє миро
на голови тече усій громаді.

Вам кісточки всі перемиєм швидко,
і порівняємо рівненько там де криво.
Анумо руки вище! Вас не видко!
Не треба нам тут супитись плаксиво!

Ми трішечки укусимо десь збоку,
і трішки ззаду - вам лише прибуде!
І не шукайте ви ріку глибоку,
бо глибше, ніж у нас, ніде не буде!

До серпентарію запрошуєм уклінно,
ми ікла нагострили ще з учора,
ми обіцяємо вас мучити сумлінно,
бо ми надія ваша і опора!

05.02.2022