Мрii

Татьяна Никополитанка
   Мрію того щастя на Землі,
   Щоб мені співали пісню крила,
   Вдень і вночі, повсякчас, завжди
   Вітер роздував мої вітрила.

     Щоб, розтанув, стали чистими повік
     Крижанії розума затоки
     Й наповняли все моє єство
     Музики Небесної потоки.

   І за обрій всі мої думки
   Лебедями білими сягнули,
   Щоб іще під час мого життя
   Дві дороги в одній потонули.


                Нікополь,
                серпень 2021 р.