хто

Оксана Вершинина 2
трохи далі, ніж далі
трохи тихше, ніж вголос
було всяке, й невдале,
й ідеальне півколо...
лабіринти, події,
своєчасні ті ні
коливання надії
взимку та навесні
коми, крапки, повтори,
віщі сни й маячня
перельоти й затори
все це я та не я
хто вирішує долю
хто розсудить всіх нас
різнить радість від болю
та відмірює час...

хто...