Weather 102 - 12

Александр Золотухин
                Weather

It is fine (nasty) Weather ( still rein, stormy, windy, cloudy)It,s my Clothes
Ит из файн (наасти)Уеза всё ещ(стил  рейн, стооми, уинди  кдауди)Ит,с май КлоуЗз

Todey is hot, warm, cool chille,prety cold, good, bad, terribly,heat, wet, dry.
Tуд эй из хот, уоом, куул чили прити коулд, гууд, бяд,терабл, хиитЖа уэт, драй
                корабл
What is the  Forecast?  Its going to rein. It`s getting fresh. It,s hoiling.
Уot  из Зе   Фоокаст,   Итс гоинн ту рейн. Ит из гетинн фреш.  Ит,с хоулинн град

That is Lighning. It,s snowing agein(frosting,fogging, drizzling) Wind blow hard
Уот  из Дайтинн.  Ит,с сноуинн аген, фростинн,фогиннТу,дризлиннМо)Уинд блоу хаад

In,s getting chily The Sky is getting(cоvered) waves. get gеtting, snow snowing.
Ит,с гетмнн  чили. Зе Скай из гетинн (кавид)   уейвид. гет гетинн, ыноу ыноуинн.
                Heaven




Often, usuol, seldom, never, every, ever к либо eve канун, even равн, event слу
Оофн,  ююжуал селдом  нэва,  эври   эва         иив        ииван      ивент


 1)Indefinit неопр-ное presens + Past$ DO -- ? +Not + Imperativ повел-е наклон-е
 2) cONTENUE  Продож-е ЗДЕСЬ и СЕЙЧАС^AM, IS АRE + -ING ( WAS, WERE  + - ING )
                ям, из,аа  +  инн   вяз вэа мн. ч. инн

 i: They usualy stay at Hilton Hotel c: Oure Freands are staying at Hilton Hotel
 Они ВСЕГДА останав-ся в Хил-н Отеле. Наши дузья остан-ссьСЕЙЧАС в Хилтон Отеле. 

i: It reining now/ c: It IS reinUNG now. i: In Mosow DONT a snowing at October
i: ItS gettING hot c: It is heat, isnt?  c: Now IS not snowING in Voskow.
       стано-ся

i: Its pretty chille OFTEN isn,t?         c:  In Winter in Moskow IS frostING.
   Итс прети  чили   ООФН изн,т?             Ин винте  ин Москоу из фростинн.

 What the Temperature is outsite toodey? Minus 18 eitеen degree for Centigrade?
 Вот зе т,эмприча из аутсайт туд,эй? М,айнэс ,эйт,иин дигр,ииз фоо  э,энтигрэйд.

What Forecast for tomorrow? They are expecting tomorrow fog(mist), a sunny dey.
Вот  Фоокаст  фоо тум,ороу? Зэй  аа  иксп,эктинн тум,ороу фог(мист)э с,дэу.ани