Квасодiя -1

Марина Чистякова 4
Десь, колись, в якiйсь країнi, де вiршi писав Тарас,
Де Днiпро реве i нинi, роблять український* квас.
Квас цей класний  готувати  вмiли нашi предки,
А про склад його дiзнатись можна з етiкетки.
Кислота в ньому лимонна, вуглець двоокисний,
Компоненти, безумовно, достатньо кориснi.
Залишилось бензоату натрiю додати,
А енергетичну цiннiсть треба з"ясувати.**
Вiн не має консервантiв, i всi люди мають знати,
Що його майже пiвроку можна зберiгати.
(Квас цей можна до пiвроку вiд усiх ховати.)
Незамiнний в спеку лiтню i дiвчатам, i жiнкам,
I старим, й неповнолiтнiм, i усiм чоловiкам.
Взагалi тверезим людям у країнi новiй, вольнiй,
У нагодi завжди буде квас безалкогольний.
У країнi вольнiй новiй, що будує майбуття
Час настав безалкогольний, i немає вороття.

* - название кваса не называется во исполнение
    закона о рекламе.
** - на этикетке в двух местах не совпадают
     данные энергетической ценности