В пошуках iстини

Любовь Лаутар
Ви хочете правди?
А правди немає-
Вона у кайданах закута лежить.
Ви хочете щастя?
А щастя дрімає,
У темнім бору поряд з горем лежить.
Ви хочете миру?
А мир вас не знає,-
Бо вашим лукавством вже скуті вуста.
Ви хочете радості?
А радість без краю
В пустелі безводній блукає одна.
Ми хочем ЛЮБОВІ
І Господа просим,
В відкритих долонях несемо Йому:
І Правду,і Щастя,і Мир, і Кохання,
Даруємо Всесвіту Радість свою.