***

Оксана Саракаева
Як приємні гості в хаті,
ми всім раді, чим багаті.
Як умієм, так вітаєм,
щиро друзів пригощаєм.

Всім зустрітись- це чудово
і за словом лине слово.
Разом легко жартувати,
в чарки настрій наливати.

Нині будем веселитись
і зумієм не напитись.
Пісню дружно заспіваєм,
всіх сусідів налякаєм.

А де пісні там і танці,
фаза "баль" у нашій п'янці.
На що вдатні, те втинаєм,
не танцюєм, так стрибаєм.

За столом своя розмова
низку пліток обмолола
і себе гріх не хвалити,
гарні ми..Де правду діти?

Як приємні гості в хаті
ми всім раді, чим багаті.
Як умієм, так вітаєм,
щиро друзів пригощаем..