Basic English

Ýëíàýëüêîòèí11
Basic English.

+)

Basic English aren't "Basic".
"Basic" haven't many features.
ßçûê Áåéñèê êàê ñïàãåòòè, íî îíè
Õîòÿ áû ñ äè÷üþ, consequently,
For programming, English basis, -
Basic's English means and fully, -
As Im-Peach-ment...)

Ýëíàýëüêîòèí11   12.02.2022 17:56   •