***

Славамир Адамович
Аднойчы "СТРАІЦЕЛЬ  ПАСТРОІЎ ДЗЯРЖАВУ",
амонаў,сьпецназаў сабраўшы араву.
Вось толькі "ЖЫВЕ БЕЛАРУСЬ"  не па нраву,
і ўжо з саначысткі прыслалі  Вараву.
Стаіць і кумекае бедны Варава:
мне на куй ня ўпала такая  "забава".
Скажу,пакуль чысьціў,яны малявалі,
а потым яшчэ кухталёў надавалі.