На пелюстках шовкових почуттiв-13 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-13 \ 10шт.

1*
Щось потаємне \ таємниче, заповітне, дивовижне
В юних ховають серцях
Квіти весняні...*

*Білі ромашки, білі троянди, ружі червоні, сині волошки,
вогняні маки \ полум’я маків, вишні рожеві \ вишень суцвіття,
грона бузкові, «ельфи» магнолій \ квіти магнолій, квіти конвалій
\ дзвони \ грона, яблуні білі \ яблунь суцвіття, лілії білі,
проліски сині, крокуси перші, горді нарциси, ніжні тюльпани,
білі черемхи, біла шипшина, квіти берези \ білі берези,
квіти півоній і т.д.

2*
Щось божественне
Ховають у сердечках
Весняні квіти...**

**Ромашки білі, троянди білі, червоні ружі, волошки сині,
шовкові \ червоні маки, рожеві вишні \ суцвіття вишень,
бузкові грона \ бузку суцвіття, магнолій квіти \ «ельфи»,
конвалій квіти \ дзвони \ грона, цвіт \ квіт яблуневий
\ суцвіття яблунь, нарциси горді, тюльпани ніжні \ перші,
черемхи білі \ квіти \ грона, шипшина біла, берези квіти
\ берези білі, півоній квіти і т.д.

3*
Щось романтичне,
Досконале та святе
Таїться в квітах...

4*
Мрій політ легкий,
Гарну втіху для душі
Квіти шлють тобі...

5*
Щастя сльозами
Дражнять весняні квітки
Іскри любові...

6*
Зірок мовчання, \ Святу молитву
Тінь надій та світло мрій
Дарують квіти...

7*
Нам із мрій плете \ Творить нам із мрій
Почуттів ажур тонкий
Перших квітів цвіт... \ ніжних

8*
Квітці тендітній*** \ Квітам весняним
Оду чудову складу... \ створю
Ніжній... І скромній... \ Ніжним і скромним

***Білій ромашці \ білим ромашкам, білим трояндам \ білій троянді,
ружі червоній \ ружам червоним, синій волошці \ синім волошкам,
вогняним макам \ макам червоним, гронам бузковим, цвіту магнолій
\ «ельфам» магнолій, квітам конвалій \ дзвонам \ гронам,
вишням рожевим \ вишні рожевій, яблуням білим \ яблуні білій,
ліліям білим \ лілії білій, проліскам синім \ пролісці синій,
крокусам першим \ милим, гордим нарцисам, ніжнім тюльпанам,
білій черемсі \ білим черемхам \ гронам черемхи, білій шипшини
\ квітам шипшини, квітам берези \ білій березі, квітам півоній і т.д.

9*
Грані алмазу
Сонячних чар чистоти
В серці у квітів... \ В душах

Ранку прозорість...
З живістю мрій чарівних...
Зоряних митей...

10*
Чистим коханням
До квітки ледь доторкнусь...
Сяйвом привітним...

И – розгорнеться
Віялом янгольських мрій
Квітка тендітна!!!


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020403727
http://stihi.ru/2022/02/04/3727