На пелюстках шовкових почуттiв-30 - 25шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-30 \  25шт.

1* \ 2шт.
Цвіт підсніжників – \ квіт \ Квіти пролісок
Крила юної весни... \
Квітня вісники!!! \ щастя

Або:
Квіти пролісок –
Юної весни любов...
Перша... Трепетна...

2* \ 2шт.
Квіти проліски – \ сіни, білі \ пролісок
Юної весни гінці...
Перші звісточки...

Або:
Біла проліска – \ синя, ніжна, юна, перша
Чарівливої весни \ дивовижної,
Перша звісточка!!!

3* \ 2шт.
Юний підсніжник – \ білий, ніжний, перший
Звісточка перша весни...
Муза весняна...

Або:
Дзвін підсніжника – \ Пісня проліски \ Сяйво крокусів
Перша звісточка весни...
Світла... Радісна...

4* \ 2шт.
Проліски пісня – \ Крокусів сяйво
Звісточка перша весни...
Звістка чудова!!! \ Музика щастя

Або:
Пісня проліски – \ Сяйво крокусів
Звістка юної весни...
Вісник радості!!! \ Щастя музика

5* \ 2шт.
Перший підсніжник – \ юний \ Крихітний крокус \ Проліска перша, юна
\ Примула перша, юна
Юного Березня твір!!!
Вісник весняний!!! \ Веснянки

Або:
Крокус крихітний – \ Перша проліска, юна \ Перша примула
Березня чудовий твір!!!
Звістка сонячна!!!

6* \ 2шт.
Квіт підсніжників – \ Перша проліска, юна \ Крокус крихітний \ Перша примула
Ніжне створення весни... \ Звістка юної весни
Вісник радості!!!
 
Або:
Квіти пролісок – \ крокусів \ Перші проліски, крокуси, примули
Гарне створіння весни... \ Звістки юної весни
Щастя вісники!!!

7* \ 4шт.
Крокуси перші –
Райдужні іскорки мрій \ Вогники райдужних мрій \ крапельки
В серці Веснянки...

Або:
Крокуси перші –
Райдужні нотки пісень \ Райдужних ноток салют
В серці веснянім... \ В серці Веснянки \ В співах весняних \ В співах Веснянки

Або:
Перші крокуси –
Ноток райдужних салют... \ Нотки райдужних пісень
Квітня щедрий дар!!! \ Щедрий дар весни \ Пісня березня

Або:
Крокуси перші – \ юні
Райдужна пісня весни...
Янгольськи-чиста... \ Сентиментальна... \ Світла... Прекрасна...

8* \ 3шт.
Перша брунечка –
Звістка юної весни...
Вісник березня...

Або:
Молодих бруньок
Шепіт трепетно-хмільний – \ шелест, шерех, шурхіт, пошепт, шемріт
Звістка березня... \ Вісник \ Празник, свято

Або:
Молоді бруньки
Щось тихенько шепотять...
Про Весну-красну...

9* \ 4шт.
В молодих бруньках
Світло юної весни \ злато
Розливається...

Або:
В молодих бруньках
Промені весни живуть
Златом сонячним...

Або:
В молодих бруньках
Сонця промені златі
Прокидаються...

Або:
В брунечках беріз \ бузку \ черемх \ верби
Мрії юної весни \ Сяйво
Просипаються... \ Прокидається

10* \ 2шт.
Перший бутончик –
Звісточка перша весни...
Квітня провісник...

Або:
Перші бутони – \ юні
Вісники перші весни...
Вісники квітня...


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122020906552
http://stihi.ru/2022/02/09/6552