На пелюстках шовкових почуттiв-36 - 15шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-36 \ 15шт.

Базовий варіант – тема № 1

В кожній квіточці
Молода весна живе
Світлом радості...

ВАРІАЦІЇ  НА  ТЕМУ \ 15шт.

1* \ 4шт. \ з варіантами
Сонцем зіткані
Юної весни пісні...*
Щастя подихом...

*Чари березневих мрій \ Березневі сни весни, бруньок, дерев
\ Квітня ніжного пісні \ казки, дива, квітки, вірші
\ Травня юного пісні \ казки, дива, квітки
Чари юної весни \ мрії, квіти, співи
Гімни молодій весні \ Ніжні погляди весни, страсні, ясні \ Перші квіточки весни
\ Ніжні посмішки \ Світлі спогади \ Добрі спомини \ Ніжні кольори, світлі, теплі
\ Чарівні дива \ Теплі промені, ніжні \ Молоді пісні \ Аромати мрій
\ Чарівливі сни
Передзвони перших рос, переливи \ Перші передзвони рос, срібні
\ Переливи срібних рос
Тайни перших квіточок \ сяйво, мрії \ сплески квіткових бруньок

Або:
Сонцем зіткана
Пісня юної весни...**
Щастя подихом...

** Ніжність юної весни \ радість, пристрасть
Ода молодій весні
Перша музика весни \ Ніжна посмішка весни \ Ніжність трепетна весни
Музика весняних мрій, рос, лір, красота
Пісня кришталевих рос \ Пісня сонячних беріз, молодих
Красота квітневих мрій, снів \ травневих \ весняних
Доброта в очах весни \ Сяяння очей весни

Або:
Сонцем зіткане
Світло юної весни...***
Щастя подихом...

*** Сяйво юної весни \ ніжне сяяння, чисте
Сяйво перших квіточок
Сяйво першої роси , кришталевих рос
Біле платтячко весни \ дерев, черемх, бузків, верби

Або:
Сонцем зітканий
Пломінь юної весни...****
Щастя подихом...

**** Березневих мрій політ \ Шепіт березневих мрій, снів
Погляд юної весни \ Дивовижний пир весни, феєричний \ Спів зворушливий
Передзвон криштальних рос, ранкових, весняних
Срібний дзвін весняних мрій
Тайний шепіт пелюсток, тихий \ шерех, шелест, пошепт
Сплеск бутончиків младих, бутонів молодих
Блиск весняних почуттів \ шарм, квіт, цвіт, сплеск, пир
Шелест молодих беріз \ шепіт, пошепт \ Сплеск березових бруньок

2* \ 2шт.
Чарівним теплом
Обіймає дух весна...
Ніжнім... Лагідним...

Або:
Чарівним теплом
Обіймає знов весна
Мрії квіточки... \ Душу, серце \ Душі квітчані \ Сни младих бруньок

3* \ 2шт.
Співом квітчаним
Тайно створює весна \ знову
Світ щасливих мрій...

Або:
Вітром квітчаним \ сонячним
Творить молода весна \ сонячна
Світ земних чудес...

4* \ 2шт.
Зануритися
Хоче молода весна
У стихію мрій...

Або:
Зануритися
Мріє сонячна весна
В море квітчане... \ В океан квіток

5* \ 4шт.
Почуття палкі
Обвівають навесні
Серце квіточки... \ Квіточок серця

Або:
Почуттям палким
Обіймає дух весна...
Щастям квітчаним...

Або:
Почуттям палким
Обвіває нам весна
Душі люблячі...

Або:
Почуттям палким
Огортає знов весна
Душі квітчані...

6* \ 1шт.
Молода весна \ чарівна
Ллє фіалок аромат,
Щастям сповнений...


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021106755
http://stihi.ru/2022/02/11/6755