Бiлих руж букет...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«БІЛИХ  РУЖ  БУКЕТ»

В день народження
Подарую я тобі
Ружі трепетні... \ Білих руж букет... \ Ружу трепетну...

А в шовках у них \ її
Заховаю золоті
Щастя слізоньки...

Хай вони бринять \ яскрять
Златом-сріблом чарівним
У пелюсточках...

І чарують дух \ взор
Кришталево-чистих мрій
Переливами...

Хай дзвенять вони...
І тихенько шепотять
Про любов мою...


© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122021200431
http://stihi.ru/2022/02/12/431