Стихи моей внучки юлии 10 лет - 4

Галина Гученко
ПЕРВЫЙ ДЕНЬ ВЕСНЫ

Настал уж первый день весны
И снег тихонько тает.
Растут уж первые цветы
И птицы прилетают.

Подснежники растут в лесу -
Мне трудно к ним добраться.
Я нарисую их сама
И буду любоваться.

Отдам их мамочке своей,
Ей пожелаю добрых дней.
И будет, как весны привет,
Мой нарисованный букет.

Місто Світлодарськ.

Мій рідний край, любов моя!
Я народилась в ріднім краю.
Росту, живу у Світлодарську -
Ходжу, гуляю розквітаю

Травиця зелена, водиця прозора.
Криниць тут немає, але це не горе.
Дерева зелені. каштани пахучі,
Повітря хороше і місто квітуче.

Ліс

Стою у лісі й думку свою маю.
З зелених гілочок я шишечки збираю
І в торбочку цвітасту 
Ці шишечки складаю. 

Побачіла водичку у джерельці,
Сама водичку прпила і у
Пляшечку додому налила.
А дома усім домашнім попити дала.