Каiн

Ева Сокол 2
І упала каменем на груди
звістка знавісніла про війну...
і немає віри більше в чудо,
і нема розмови про весну.
Каїне, ти знов прийшов на Землю,
щоб напитись крові досхочу?!
Хочеш вену розірвать яремну
та чомусь дивуєшся мечу.
Легко не даються перемоги,-
гинуть і найкращі у війні...
Чиста Діво помолися Богу :
захистить хай Авеля синів.