Це моя земля

Ксана Поликарпова
Це моя земля, моя країна.
Ніжна та кохана Україна.
Мати, що в собі мене носила,
Та, як небо птаха, народила.

Стільки сліз пролито, стільки болю,
Все перенесемо ми з тобою.
Час зітре всі шрами на зап'ястях,
Серце вилікують мир та щастя!


10:53
25.02.2022