Чому не я

Татьяна Олексийчук
Мені не спиться дорогий мій сину...
Мій янгол світлий, золоте дитя.
Як би ж там я - прикрила б твою спину.
Кричу у небо: Ну чому не я?!!

За що тобі синочку така доля?!
Вже обірвалась ниточка життя...
Чому на то була господня воля?
Скажи чому?! Чому?! Чому не я?!!!

І біль нестерпний розриває груди.
Яке тепер у мене майбуття?!
Так, співчувають мені добрі люди,
Але хіба є сенс мого життя?!

Перед очима ангел синьоокий,
Хвилини болю... а мене й нема.
Буду себе картати усі роки...
Чому тебе?!!!.Чому?!!! Чому не я....

Мені не спиться дорогий мій сину...