Логичный финиш

Абраменко Сергей Иванович
«Бандарлоги» доплигались!
Получили по рогам!
Видно, чуть перестарались
Со своей «гилякой» там.

Поприжухли, погруснiли
И не знають, що ж робить?
Як наколотi трезуби
З рук i з пуза, з лобу змить?

Дивлються з тоскою в небо,
Думають, чi бачiв Вiн
Катування, непотреби
Серед мира всiх людин?

Дивлються, i ждуть, накаже
За убивства тiх дiтей,
Чi простить iх души вражi
За тiх спаленых людей?

Та народ не позабуде!
Всiм за все вiн Вам воздасть!
Коли Господа не буде,
Сам по «пряничку» раздасть!

I напомне, що творили,
Як стрiляли по сво;м,
Рiдну Неньку як губили
I творили «Крим i Рим» 

Ждiть!
Прийдуть!
И всiх привiтять!
I нi один не втече!
Та i як вам жити в свiтi?
Спати як серед ночей?