Рос йска Мати, не мовчи!

Елена Сердюк 3
Російська Мати, не мовчи!

Не дочекається  коли матуся сина,
Який у цьому світі ще й не жив,
Не проклинайте, матері, мою Країну –
Бо він знайшов тут те, що заслужив.
Скажіть за що така жорстока помста,
Що він шукав у нашому краї?
Цинічний напад -  це верхівка віроломства,
Невже цього його навчили ви?
Невже, коли його ви колихали,
Співаючи колиску у ночі
Цієї долі ви йому бажали?!
О. Мати, росіянка, не мовчи!
Кричи, рідненька, поки ще не пізно,
Ще поки, може, жив синок!
Бо вища кара – нищити Вітчизну
Чужу. За це карає Бог!

28.02.2022р.