Боже Всесильний! Спаси Украiну!

Любовь Переверзева 3
Боже Всесильний!Спаси УКРАЇНУ!
Всю!Безроздільно на скибку чи шмат!
Всю!Як те небо і зорі - ЄДИНУ!
С краю Донбасу до самих Карпат!

Дай свої сили та дай допомоги!
Щоб не вступив у права супостат,
В землях Вітчизни, здолавши дороги,
Криючи кроком російських вояк.

Дай нам наснаги звільнять Україну!
Вірить у світле, майбутнє життя!
В нашій Вітчизні, у нашій країні
На всі прийдешні віки; та буття!