З чого почина ться твiй березневий ранок?

Елизавета Катрич
З чого починається твій березневий ранок? Мій, сьогодні, почався з пробудження від звуку тривоги, поспішного пробудження сина, одягання за 15 секунд та дуже швидкого спуску у сховище. Там я, поперше, відправляю повідомлення тим близким, кому тривогу не чутно, тим паче, що зараз вона пролунала у шостій ранку. Потім я обіймаю сина і розумію, що він горячий, жену від себе розуміння, що це температура, бо не усвідомлюю, як можно лікувати дитину під час воєнного стану. Від цієї думки просто перехоплює подих... Біля мене заспані обличчя сусідів, вони мовчать, після тревожної, короткої ночі немає сил розмовляти. Я не скаржусь на свої переживання чоловіку, він зібраний та відповідальний, йому зараз не до моїх нюнь, я не плачу,  бо не маю права, бо у моєму місті немає взривів та пострілів, лише тривога, лише тривога, зараз це тиша...