Вставайте ус на захист майбуття!

Елена Сердюк 3
Немає  слів, та сльози душать очі,
Але я стримаю оцю солону воду!
Я стисну зуби,  плакати не хочу -
Я зараз  рупор  усього  народу!
Кричатиму, покуди серце б,ється,
Почуйте, люди, якщо люди ви..
Хай крик почують мати ото всюди,
Щоб  божевілля зупинить війни!
Щоб припинить оте кроваве дійство,
Ще скільки  треба  відібрать життя?
Так піднімайтесь, люди,і моліться,
Вставайте усі на захист майбуття!
03.03.2922р.