Пора

Ева Сокол 2
Ісусе, Ти пройшов свій шлях:
від сина теслі аж до Бога.
Нелегкою була дорога,-
та віра сяяла в очах!
Невже сьогодні шляхом тим
іде стражденна Україна?
Щоб перейти вогонь і дим
й не опуститись на коліна!
Хай розіп'яти хоче нас
царьок сусідньої держави
не ради грошей або слави,
земель не ради, чи прикрас.
Лише тому, що зло добра
терпіти поряд неспроможне!
Ісусе, люблячий наш Боже,
карати ворога пора!