***

Тайный Альков
Втомилась від війни я сильно,
Вже цілий тиждень пекло це,
О, Боже віключи цю вІйну,
І Мир зроби її кінцем.
Тут гинуть мирні люди, діти,
Тут вибухи, горять міста,
Жахів нема страшніших в світі,
Ніж тих, які несе війна.
Тут ллються сльози, цілі ріки,
Тут воїни на смерть стоять.
О Боже, прокрути цю плівку
На сім злощасних днів назад.