Вясна Белорусские мотивы

Андрей Дрозд 2
Вясна (Белорусские мотивы)

Вясна упарта робiць крокi,
Мы так стамiлiся ад зiмы.
Душа раскрые свае клiкi,
Нам не патрэбана халады.

Няхай прырода ўся натхнецца,
А з ёй жаночая краса.
Пачнем мы моцна здзіўляцца,
Якая добрая пара.

Вы паглядзіце, што за свята,
Усюды ёсць тут прыгажосць.
I нашы мiлыя дзяўчаты,
Свае сердца адкрылі вось.

Час зiмнi скончыўся суровы,
Без следу прападзе яна.
Хачу пачуць такiя словы,
Бывай зіма і нетрымай ты зла.

Вясна - загадка, таямнiца,
Адкрые казку нам цяпла.
Мы будзім мiла хвалявацца,
Вось гэта яркая краса.