Чорнильна крапля з кровi

Сергий Труш
Чорнильна крапля з крові.

Всі весну чекали ранню та кінець морозів.
О, глядали бульбу й кільця ... нагострили сапки.
На базар -
тепличних квітів...  завезли й мімози...
- Що ви варті "розділові"? -  запитала Крапка.

В назвах фірм я - є, - на картах: як міста та села.
Чи на тілі українок - перчинки чудові.
Як з сестричками стою, - то намисто, перла...
Коли "Я" вже на папері, - це кінець розмові.

Чи розставлять всі над "і" крапки в документах?
Чи зупинить музи спів, - вогонь із гармати?
Розійшлися не на жарт паузи в моментах...
З крові жирну крапку ставлять і йдуть воювати!

11 день визвольної війни. Варшава

Поет ХХ сторіччя.