Нас нiхто нiколи не переможе

Горбатюк Надежда
Нас ніхто й ніколи не здолає,
Нас Господь нікому не віддасть!
Хто у серці Бога Спаса має-
До молитви, друже, повсякчас!

Щохвилини, брате, і щомиті
Хай до Бога линуть молитвИ
Й захистить народ наш Викупитель
Від тирана лютої руки!

Не здолає ворог, не здолає
Наш народ, що в єдності повстав,
Бо надію він на Бога має!
Не таких ще Бог колись смиряв:

Навуходоносора лихого.
Та Господь звелів й той їв траву.
Серце бо царя- в руках у  Бога!
Сильний Бог, під силу все Йому!

Зупини, Господь, війну криваву,
Прожени незваних   ворогів
І прийми всю честь,   хвалу і славу,
Ти достойний, Господи,  її!!!