Любов та добро переможуть...

Любовь Переверзева 3
  Ми усі на цій Землі діти Господа нашого.

  Нині у час тяжко́го випробува́ння для України люди усіляких націй за походженням, стають українцями за духом.Тому, що зараз йде боротьба не тільки за терени України, як самостійної країни, а й за право кожного народу вільно та гідно жити на планеті Земля.

  Українці віддають свої життя, виборюючи право на свободу і гідність для усього людства.

  Господь вибрав український народ на цю жорстоку боротьбу, тому що він один з самих миролюбних на цій Землі.Тому, що українці мають щирі, відкриті, люблячи серця.

  У Господа в цей час істини є велика надія на українців за походженням і українців за духом, що в їхніх душах любов та добро переможуть ненависть і зло.І вони стануть прикладом для народів усього Світу у створенні іншого життя на Землі.

  Життя без кордонів не тільки у спілкуванні в соцмережах, але й між країнами, між душами людей.

  Двадцять перше століття повинно стати переламною віхою у русі до людяності кожного з нас до вищої духовності людства на всі прийдешні віки́.