Перемога - жiночого роду

Горбатюк Надежда
Перемога (жіночого роду)
Так потрібна моєму народу;
Так потрібна для матері й сина;
Її кожна чекає людина!

Перемога - жіночого роду;
Всі жінки так чекають свободу,
Молять Бога про мир і про тишу,
Щоб всю зброю у ворога знищив!

Жінка мирна, війни не бажає.
Я зі святом жінок всіх вітаю
І бажаю, щоб були родини
Всі здорові,щасливі, єдині!

Я бажаю всім мирного неба!
А сирени нам більше не треба.
Ми не хочем ні з ким воювати:
Жінка - ніжність, любов, вона - мати!

Вона смерті не хоче нікому,
Лише б рідні щоб всі були вдома:
Чоловік і синочок, і доня!
І тому у молитві долоні

Вдень й вночі, і лунає молитва
До Христа, ось така в неї битва.
Вірю я , що Господь допоможе
Й ворог нас не здолає, не зможе!

Тож зі святом, мої Українки!
Хай Господь збереже вам домівки,
Хай дарує усьому народу
Перемогу - жіночого роду!