Сенс життя Смысл жизни

Ксана Поликарпова
Мрія не горить та ми незламні!
Сенс життя — у всьому світі мир!
Наміри кохання бездоганні,
сила полягає в поєднанні
почуттів, що ллють серця в ефір!

***
Теплится мечта церковной свечкой;
смысл жизни — в целом мире мир!
У любви все планы безупречны,
и соединят сердца навечно
чувства, что заполнили эфир!


18:58
07.03.2022