Вiршики про пролiску -1 - 10шт

Елена Палагута
Из альбома «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ ПРО ПРОЛІСКУ –
КВІТОЧКУ ВЕСНЯНУ...»-1 – 10шт.
(початок)

1*
В синіх пролісках
Синьова небес яскрить синьота
По-весняному...

2*
Проліски перші –
Березня юного синь...
Чиста... Прозора...

3*
Проліска синя –
Трепет весняних небес
В серці веснянки...

4*
Проліски квітка –
Погляд яскравих небес... весняних
Чистих... Весняних... Блакитних

5*
Проліски сині –
Очі дівочі весни...
Ясні... Прекрасні... Сяючі... Чисті...

6*
Пролісок очі –
Неба квітневого синь...
Чиста... Яскрава...

7*
Наче сапфіри,
Пролісок очі яскрять
Сяйвом небесним...

8*
Неба блакиттю
Чисто, наївно блищать
Пролісок крила... взори, очі

9*
Небо дарує
Чисту, безхмарну блакить
Проліскам першим...

10*
Неба крапельки –
Сині крихітки-квітки
Перших пролісок...