Вiршики про пролiску -2 - 10шт

Елена Палагута
Из альбома «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ ПРО ПРОЛІСКУ –
КВІТОЧКУ ВЕСНЯНУ...»-2 – 10шт.
(продовження)

1*
Проліска біла –
Крихкість весняних чуттів...
Чистих... Невинних...

2*
Проліска біла –
Крихкість святих почуттів...
Перших... Весняних... квітневих

3*
Біла проліска –
Почуттів крихких весни
Ніжна трепетність...

4*
Біла проліска –
Крихкість почуттів весни,
Сонцем сяючих... світлом

5*
Проліска біла –
Трепет святих почуттів
В серці Веснянки...

6*
Проліски ніжні –
Ранньовесняні квітки –
Чудо природи!!!

7*
Синя проліска –
Мов підсніжник голубий...
Лісу первісток...

8*
Сині проліски –
Ніжні первістки весни...
Мов підсніжники...

9*
Сині проліски –
Перше дихання весни...
Свіже... Трепетне...

10*
Пролісок квіти –
Перше зітхання весни...
Свіже... Солодке...