Навчання

Сергий Труш
Війна із москалями - не війна!
Це - підготовка… показ: як воно бува…
Наука підрахунку тридцяти монет…
Зі слів - броня! П’яту ж не врятував жилет…

Війна із москалями - Божий дар!
Тут жар у грудях… щоб спинить пожар…
У серці має вмерти змі’я плагіат.
Не України - тільки Бога ти солдат!

Війна із москалями - Рубікон!
Світ має все поставити, у грі, на кон…
Померти мають: блазні, кумівство та блат…
Забути фразу треба: «старший брат»…

Війна із москалями: всі у стрій!
Багато є нас бджіл… нас - цілий рій!
Весна прийшла: усі - до праці, свіжий мед
Зберем, коли сховаєм кулемет…

Війна із москалями - не війна!
Це всім живим - наука! Так воно бува…

12 березня 2022 Поет ХХ сторіччя.