Вiршики про квiточки-1 -26шт

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ  ПРО  КВІТОЧКИ»-1 –26 шт.
(асорті квіток вессняних)

МІМОЗА

1*
В квітах мімози
Крихітні сонця живуть
Златом весняним... / Сонячним златом / Золотом сонця

2*
Квіти мімози –
Сонечка жовті, малі
В серці Веснянки...

КУЛЬБАБИ

3*
Цвіт кульбабовий – / квіт
Сонечка весни малі
В молодій траві...

4*
Жовті кульбабки – / кульбаби
Крихітні сонця в траві... / Сонця маленькі
Першій... Весняній...

5*
Перші кульбабки –
Сонця маленькі весни / Крихітні сонця
В травах квітучих...

6*
Жовті кульбаби –
Промені сонць золотих / іскорки, крапельки / сонця златі
В травах весняних...

7*
Жовті кульбабки –
Сонця проміння в траві...
Злато Веснянки...

8*
Перші кульбаби –
Злато младої весни / Сонячне злато / Сонячні іскри
В травах зелених...

9*
Жовта кульбабка –
Сонячний промінь весни
На перших травах... / У перших травах... / В травах квітучих, зелених

10*
Перші кульбабки – / жовті
Мов сонця в першій траві...
Жовті... Маленькі... / Крихітні... Ніжні...

11*
Перші кульбаби –
Мов сонця, грають в траві / сяють
Златом Веснянки...

12*
Жовті кульбабки –
Сонечка милі в траві...
Гарні... Весняні...

МАТИ-Й-МАЧУХИ

13*
Цвіт мати-й-мачух –
Іскорки сонця в траві... / крапельки, промені
Свіжій... Весняній...

14*
Квіт мати-й-мачух –
Крихітні сонця в траві... / трепетні / весни
Жовті... Яскраві...

РОМАШКИ

15*
Біла ромашка –
Віра Веснянки в любов...
В сонячне щастя...

16*
Квіти ромашок –
Щирість святих почуттів
В серці Веснянки...
 
МАКІ

17*
Маку квіточка –
Вогник юної весни...
Страсті полум’я...

18*
Квітка макова –
В серці юної весни
Пломінь пристрасті...

19*
Вогники маків –
Пристрасть Веснянки палка...
Полум’я серця...

20*
Макові квіти – / Маки червоні
Страсних поривів весни
Трепетний пломінь...

НЕЗАБУДКИ

21*
Квіт незабудок – / цвіт
Очі младої весни...
Ясні... Блакитні... / Сині... Яскраві... / Світлі... Небесні...

22*
Цвіт незабудки –
Очі блакитні весні...
Томні... Мрійливі... / Сяючі... Чисті... / Світлі... Бездонні...

ФІАЛКИ

23*
Квіти фіалки – / фіалок
Мрії духмяні весни... / пахучі
Ніжні... Солодкі...

24*
Квіти фіалок – 
Чари младої весни...
Мрій аромати...

25*
Юні фіалки / перші
Створюють мрії весни... / чари
Ніжні... Духмяні... / Пряні... Пахучі...

26*
Перші фіалки
Творять весни аромат...
Свіжий... Приємний... / Ніжний... Солодкий... / духмяний