Вiршики про квiточки-4 -13шт. конвал

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ ПРО КВІТОЧКИ»-4 – 13шт.
(конвалії)

КОНВАЛІЇ

1*
Квіти конвалій –
Юного травня привіт...
Теплий... Святковий...

2*
Цвіт конвалії –
Юної весни привіт...
Травня звісточка...

3*
Дзвін конвалії –
Пісня юної весни...
Чиста... Криштальна...

4*
Дзвін конвалії –
Співи срібних струн душі
У Весняночки...

5*
Дзвін конвалії –
Світла музика душі...
Спів Весняночки...

6*
Дзвін конвалії –
Спів весняної душі...
Серця музика...

7*
Дзвін конвалії –
Юної душі весни
Світла музика...

8*
Квіти конвалій –
Дзвоники срібні весни –
Дзвони пасхальні...

9*
Спів конвалії –
Струн весняної души
Кришталевий дзвін...

10*
Квіт конвалії –
Срібних дзвоників весни
Кришталевий дзвін...

11*
Квіти конвалій –
Дзвоники срібні весни... / Перші дзвоники весни
Ніжні... Криштальні...

12*
Квіт конвалії –
Срібної душі весни / чистої, юної, світлої
Перші дзвоники...

13*
В снах конвалії
Срібло струн душі весни / Трепетна душа весни
Сяє ніжністю...