Вiршики про квiточки-3 -8шт. руж

Елена Палагута
З альбому «Казка Весняна»

«ВІРШИКИ ПРО КВІТОЧКИ»-3 – 8шт.
(троянди)

ВЕСНЯНІ РУЖИ / ТРОЯНДИ

1*
Біла троянда –
Пісня младої весни...
Спів солов’їний...

2*
Біла троянда –
Спів солов’їний весни...
Пісня любові... / Ода кохання, коханню

3*
Білої ружі
Любить співати весна
Спів солов’їний...

4*
Білим трояндам
Щиро дарує весна
Спів солов’їний... / Трель солов’їну...

5*
В серці у ружі / троянди
Юна Веснянка хранить
Спів солов’їний...

6*
У душі своїй / младій
Ружа трепетно хранить / Ружа молода таїть
Солов’їний спів... / Солов’їну трель... / Солов’я любов...

7*
Спів солов’їний
Першим коханням живе
В серці троянди... / у ружі

8*
Красні троянди / Ружі червоні
Пристрасть Веснянки хранять
В люблячім серці...