Молитися

Танюша Мишина
Тримайтесь, мої милі;Миру вам;
Тягніть до неба руки та моліться,
Аби не було сили ворогам,
Аби спалось їм так, як всім нам спиться;
Аби всміхалось сонце у вікні
І в ліжку теплім спали наші діти.
Аби настав кінець клятій війні
І навесні ми знов саджали квіти.
Моліться за здоров'я: саме час;
Без сорому до Бога промовляйте,
Аби зберіг все те, що  є у нас
І рук в найважчий день не опускайте;
Дивіться в небо з вірою в добро,
Не втратьте ви надію на найкраще;
Запахне колись волею Дніпро
І згине ворог назавжди пропащій.
Сміятись будем, мріяти, як всі,
Писатимем ще вірші просто неба.
Радітимем усій земній красі,
А поки нам молитися всім треба;
Тетяна Мішина