Вiр менi

Ксана Поликарпова
*Только держись, моя Родина смелая,
Верь не словам, а тому, что я делаю.
Студия Квартал 95.

Україна — ненька люба, мила,
ти мене в коханні народила.
Стала я надією та мрією,
головною доброю подією.

Зараз час дитину відпустити,
щоб змогла тебе я захистити.
Вір тому, що я зроблю для тебе:
стане знову мирним наше небо!


15:58
16.03.2022